Старіє на очах: пластичний хірург оцінив зовнішність Потапа, який сильно змінився за останні кілька років (ФОТО)

Зіркова краса
761

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Потап. Фото: instagram.com/realpotap

Чоловік Каменських не надто турбується про своє здоров’я та зовнішність

Потап, який раніше розповів про знайомство з Євою Лонгорією, наразі проживає та розвиває свою кар’єру за кордоном. За життям репера та продюсера, яке він демонструє у соцмережах, стежать 1,8 млн підписників. І дуже складно не помітити зміни у зовнішності знаменитості за останні роки.

Так, у коментарі для Фокуса пластичний хірург Сергій Королюк розповів, чи вдавався 43-річний Олексій Потапенко (справжнє ім’я артиста - прим. ред.) до маніпуляцій зі своєю зовнішністю, щоб зберегти молодість. Для цього експерт проаналізував його світлини за кілька років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Королюк відмітив, що не бачить сенсаційних змін у зовнішності Потапа, а також слідів косметологічних ін'єкцій чи пластики. Також експерт додав, що Потап постарів. Виражені вікові зміни вказують на те, що чоловік не докладає особливих зусиль, щоб зберегти молодість.

На думку пластичного хірурга, причинами швидкого старіння Потапа можуть бути споживання нездорової їжі, недосипання, ненормований графік або ж зловживання речовинами. На зовнішній вигляд Потапа вплинули і коливання ваги. Наразі продюсер знову набрав зайвих кілограмів.

Також експерт констатував у Потапа більш виражений птоз обличчя, носогубні складки, зморшки стали глибшими. Свого ефекту додала і сива борода, яку відростив репер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували "дітей Потапа та Насті", яких згенерувала нейромережа. Якими могли б бути їхні чада - дивіться у цій статті.