Вона каже, що нічого з ним не робила, але експерти не погоджуються: про що насправді "говорить" обличчя Кендалл Дженнер (ФОТО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Кендалл Дженнер. Фото: instagram.com/kendalljenner

Знаменитості 28 років, але вона має значно старший вигляд

Нещодавно Кендалл Дженнер в ефектній сукні приковувала погляди на модному шоу у Парижі. Та вигляд знаменитості спровокував у Мережі чутки про те, що вона робила косметичні корекції обличчя. Що про це кажуть експерти - читайте далі у цьому матеріалі.

Американська модель та світська левиця Кендалл Дженнер не виглядає на свої 28 років. Так, відома красуня має набагато старший вигляд. Про це пише Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама зірка заперечує, що робила пластичні операції, водночас експерти та шанувальники Кендалл іншої думки. Вони припускають, що вона використовує філери.

За словами дерматолога-консультантки Емми Веджворт, спочатку філери використовували для компенсації втрати об’єму старіючого обличчя. Водночас у молодих людей вони “часто можуть мати неприродний вигляд”. Саме через це вони виглядають старшими за свій реальний вік.

Також пластичний хірург Хоутан Чабокі із Вашингтона зазначив, що ніс Кендал “має тонший вигляд у переніссі та кінчику” - ймовірно, була видалена частина хряща, а кістка модифікована. Доктор також помітив зміни і у губах зірки - вони трішки повніші та товщі.

Цього зазвичай можна досягти за допомогою філерів. Деякі пацієнти також отримують там ін’єкції жиру або роблять губи ботоксом. Малоймовірно, що вона робила операцію на підняття верхньої повіки, як правило, це робиться у літніх пацієнтів. Можливо, вона робила ботокс і філери на обличчі,
- сказав лікар.

Пластичний хірург Саул Лахіджані у своєму TikTok сказав, що Кендалл - “одна з найприродніших Кардаш’ян”. Також він додав, що вона має чудовий вигляд. Проте і він впевнений, що без втручання у її зовнішність не обійшлося.

Подивіться на її очі та лоб. Її брови більш підняті, очі більш відкриті. Вона зробила трохи лисячі очі. Подивіться на її ніс спереду і на кінчик, який він круглий. Тепер гостріше. Вона точно робила ринопластику. Що стосується нижньої частини обличчя, вона тепер гостріша. Їй, ймовірно, тут робили видалення буккального жиру,
- прокоментував хірург.

Що Кендалл зробила ринопластику та збільшила губи також думає і доктор Ендрю Передо. За його словами, ніс зірки “має трішки вишуканіший вигляд”, а тому він вважає, що “вона пішла на ринопластику, щоб досягти цього ефекту”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Джонні Депп нарешті наважився на зміни у зовнішності. З чого почав свої перетворення актор - дізнавайтесь у цьому матеріалі.