Гвен Стефані вражає молодістю: у чому секрет краси зірки (ФОТО)

Зіркова краса
502

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Гвен Стефані. Фото: instagram.com/gwenstefani

Зірка понад 40 років не вживає м’яса

Раніше ми розповідали, як Демі Мур повертала собі форму після народження середньої доньки. Тепер розповімо, як харчується і тренується Гвен Стефані, яка виглядає значно молодше свого реального віку.

Зірка неодноразово зізнавалася, що в дитинстві мала зайву вагу та була невпевненою у собі. Але погляньте на неї 55-річну: вона має розкішний вигляд!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Харчування

У 12 років Гвен Стефані стала вегетаріанкою. Так, зірка впевнена, що відмова від м’яса є запорукою молодості.

Останні кілька років вона дотримується низьковуглеводного харчування, виключивши зі свого раціону макарони, хліб, рис. Водночас Гвен п’є дуже багато води.

Також вона їсть горіхи, органічні фрукти та овочі. Тому навіть в її райдері ви знайдете вітамінізовані напої, соєве молоко, буряк, селеру, моркву, шпинат, органічні мигдаль та кеш’ю.

Тренування

Вони у Стефані регулярні - зірка відвідує тренажерний зал щонайменше 4 рази на тиждень по годині. За словами її екстренера Майка Хітлі, Гвен полюбляє кругові тренування, які поєднує з підняттям тяжкості та кардіонавантаженнями.

Також артистка намагається постійно перебувати в русі.

Стиль життя

Знаменитість обожнює займатися приготуванням їжі разом зі своєю родиною. Зокрема на Різдво - Гвен, її чоловік Блейк та діти весь день готують разом різні страви. Вона також практикує спільне приготування їжі і в будні - це допомагає не лише виробити здорові харчові звички, але й весело провести час з рідними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Аріана Гранде пройшла тест на детекторі брехні. Зокрема зірка відповіла на закиди про пластику, яку вона нібито робила.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.