Стало відоме ім'я найкрасивішого чоловіка у світі: ним став актор, який зіграє Джеймса Бонда

Зіркова краса
699

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

На другому місці розташувався бойфренд співачки Шакіри

Популярний британський актор Аарон Тейлор-Джонсон, який приміряє на себе роль Джеймса Бонда, став найпривабливішим чоловіком у світі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, цікавий рейтинг з 10 найкрасивіших чоловіків з’явився на основі методу “золотого перетину”.До речі, цей метод розробив лондонський пластичний хірург Джуліан Де Сільва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, за повідомленням авторитетного видання Daily Mail, 34-річний актор очолив рейтинг з вражаючим результатом - 93,04%.

Лондонський пластичний хірург доктор Джуліан Де Сільва використовував метод "золотого перетину", щоб скласти рейтинг 10 найкрасивіших чоловіків. До речі, на другому місці розташувався бойфренд співачки Шакіри, 32-річний Люсьєн Лавісконт.

Аарон був явним переможцем. Усі елементи обличчя були виміряні на предмет фізичної досконалості. Його результат 93,04% легко зробить його найкрасивішим Джеймсом Бондом в історії, якщо він отримає цю роль, як і очікувалося,
- розповів доктор Де Сільва.

Повний список найкрасивіших чоловіків у світі:

1. Аарон Тейлор-Джонсон - 93,04%

2. Люсьєн Лавісконт - 92,41%

3. Пол Мескаль - 92,38%

4. Роберт Паттінсон - 92,15%

5. Джек Лоуден - 90,33%

6. Джордж Клуні - 89,9%

7. Ніколас Голт - 89,84%

8. Чарльз Мелтон - 88,46%

9. Ідріс Ельба - 87,94%

10. Шах Рукх Хан - 86,76%

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як найсексуальніший чоловік світу похизувався не менш чарівною дружиною. Патрік Демпсі з’явився у чорному костюмі з краваткою в тон.