Напівоголені та патлаті: ексучасник "Океану Ельзи" поділився архівним кадром з колегами (ФОТО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Дмитро Шуров. Фото: instagram.com/dmitry_shurov

Шуров був клавішником гурту протягом кількох років

Цьогоріч гурт “Океан Ельзи” святкує 30-ту річницю своєї діяльності. До привітань долучився і колишній учасник колективу - Дмитро Шуров. Так, він поділився архівним фото, про яке ми розповідаємо далі у цьому матеріалі.

42-річний український композитор та лідер Pianoбой Дмитро Шуров був учасником легендарного колективу протягом 2001-2004 років. Тож з нагоди 30-річчя “Океану Ельзи” він вирішив пригадати свою участь в гурті як клавішника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він опублікував на сторінці у Facebook архівний кадр колективу. Переважна більшість музикантів (у тому числі Дмитро) позували з голим торсом. Водночас у всіх них було довге волосся.

Також Шуров подякував колегам за той яскравий та важливий період у своєму житті.

Я невимовно вдячний “ОЕ” за перші великі записи та гастролі, за щоденну школу відносин, за прекрасну музику, яку створили разом, за бразерхуд та рок-н-рол. Я зайшов в цей гурт 18-річним пацаном, який вмів розмовляти тільки мовою музики та для якого музика була понад усе. А вийшов 22-річним чоловіком, який усвідомив, хто він є та навчився цінувати життя, досвід, свободу, любов,
- зазначив музикант.
Дмитро Шуров у складі гурту “Океан Ельзи”. Фото: facebook.com/pianoboy.band
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що “Океан Ельзи” потрапив у скандал довкола ДТП з чотирма постраждалими. Що про це відомо - дізнавайтесь у цьому матеріалі.