"Якщо я змогла — тобі точно вдасться!": відома українська акторка показала, як завдяки спорту змінилося її життя

Зіркова краса

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Анастасії Цимбалару

Результати, яких досягла селебритіс, справді вражають

Популярна українська акторка Анастасія Цимбалару, яка відверто заговорила про нові стосунки після розлучення, показала, яку роль спорт відіграв у її житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Анастасія на своїй офіційній сторінці в Instagram показала два знімки, на основі яких вирішила спростувати міфи прогенетику. Як бачимо, на першому фото Цимбалару позує з пухлими щоками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Анастасія не стала говорити про те, скільки важила у той час. Проте, селебритіс вирішила показати, як вона виглядає сьогодні.

Скриншот
Скриншот

Нині акторка веде здоровий спосіб життя. Вона контролює своє харчування, регулярно займається спортом і отримала результат, яким не соромно похизуватися у соцмережах.

Її тіло струнке, підтягнуте та рельєфне. Своїм прикладом Анастасія хотіла показати, що почати змінюватися на краще ніколи не пізно.

Почати працювати над собою ніколи не пізно! Хай цей приклад буде сьогодні поштовхом для початку твоїх змін! Якщо я змогла — тобі точно вдасться!
- написала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Цимбалару розкрила деталі розлучення з зіркою "Спіймати Кайдаша". Акторка усіляко намагається уникати цю тему та не обговорювати її з журналістами.