Важив аж 120 кіло! Зірка гурту "ТІК" похизувався приголомшливими результатами схуднення (ФОТО)

Зіркова краса

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Віктор Бронюк. Фото: instagram.com/viktorbronyuk_official

Віктор Бронюк зізнався, що допомогло йому скинути аж 30 кілограмів

Фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк, який завершив службу в ЗСУ, зумів приголомшити шанувальників, скинувши 30 кілограмів зайвої ваги. Він поділився секретом свого успіху, який полягає у змінах способу життя.

Ще нещодавно співак важив 120 кілограмів. За словами Віктора, зайва вага з'явилася через постійні гастролі та спадкову схильність до повноти. Така ситуація стала для музиканта викликом, оскільки не тільки ускладнювала його повсякденне життя, а й негативно впливала на здоров'я. Це спонукало його до серйозних змін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У подкасті “СучЦукрМуз” артист розповів, що одним із головних кроків стало повне виключення алкоголю з його життя. Крім того, співак почав уважно стежити за своїм харчуванням, вибираючи більш здорові продукти. Хоча Віктор не є прихильником активного спорту, він часто ходить на прогулянки, що теж сприяло його успіху в боротьбі з вагою. Як результат, фронтмен "ТІК" може пишатися втратою 30 кілограмів.

Я колись важив майже 120 кілограм. Чому так відбулося? Гастрольна діяльність, схильність само собою. Після першого туру плюс 10 кг, після другого. І оці всі віджартовування, що гарної людини має бути багато, не працюють. Реально тяжко було.
Схуднув зараз на 30 кілограмів, це умовно три відра води,
— розповів Віктор Бронюк.
Віктор Бронюк. Фото: instagram.com/viktorbronyuk_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віктор Бронюк у день річниці свого весілля публічно звернувся до дружини. Пара у шлюбі вже 16 років!