Зірка TikTok схудла на 40 кг без спортзалу: розповідаємо, як їй це вдалося (ФОТО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Як схуднути без спортзалу. Фото: tiktok.com/@lizamarie_fit

Дівчина змінилася до невпізнання

Раніше ми писали, як завдяки спорту змінилося життя Анастасії Цимбалару. Водночас зірка соцмереж довела, що можна схуднути навіть не відвідуючи спортзал. Детальніше про це читайте у цьому матеріалі на Хочу!

Сьогодні Ліза Марі Паскуале - популярна блогерка та фітнес-тренерка. А ще нещодавно вона сама була серед тих, хто боровся з надлишковою вагою. У це складно повірити, але всього за рік дівчина схудла на 40 кг без спортзалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як схуднути без спортзалу. Фото: tiktok.com/@lizamarie_fit

За словами Лізи, вона намагалася схуднути завдяки різним дієтам. Але ні одна з них не давала бажаного результату. Тоді дівчина почала… гуляти! Щовечора вона ходила 20-60 хв, а згодом вирішила проходити щодня по 10 тис. кроків. Завдяки прогулянкам (а також усвідомленому харчуванню, яке виключало фастфуд) вже за три місяці вона схудла на 15 кг.

Це надихнуло блогерку почати тренуватися вдома 2-3 рази на тиждень. За наступні чотири місяці вона скинула ще 15 кг.

Коли Лізі вдалося позбутися 40 кг, вона стала фітнес-тренеркою, щоб допомагати іншим дівчатам та жінкам боротися з зайвою вагою.

Як схуднути без спортзалу. Фото: tiktok.com/@lizamarie_fit
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що дружина Євгена Кота вразила фігурою після недавніх пологів. Підписники Наталії зазначили, що зараз вона має ще кращий вигляд, ніж до вагітності.