Іванка Трамп показала, як тренується: 5 вправ для стрункої фігури (ВІДЕО)

Зіркова краса
1 504

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Іванка Трамп. Фото: instagram.com/ivankatrump

Знаменитість регулярно тренується та віддає перевагу активному відпочинку

У експертів немає сумнівів, що Іванка Трамп вдавалася до пластики, щоб покращити свою зовнішність. А ось свою струнку фігуру знаменитість точно відшліфовує у спортзалі. Які тренування полюбляє дочка експрезидента США - дізнавайтесь у цьому матеріалі.

42-річна американська підприємиця Іванка Трамп похизувалася своєю стрункою фігурою та зізналася, як вона досягла відмінної фізичної форми. Відповідне відео з’явилося на сторінці Іванки в Instagram. На ньому вона показала, як виконує кілька вправ, зокрема, присідання зі штангою, станову тягу, тягу TRX, тягу верхнього блоку та випади з гумкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Іванки, раніше вона зосереджувалася на кардіотренуваннях, йозі та пілатесі. Переїхавши до Маямі, вона перемикнулася на тренування з важкої атлетики - саме це допомогло їй наростити м'язи та змінити своє тіло так, як вона навіть не уявляла.

Трамп вірить у силовий підхід до тренувань, побудований на фундаментальних, перевірених часом та простих рухах: присіданнях, становій тязі, петлях, поштовхах та підтягуванні. Вона займається силовими тренуваннями 3-4 рази на тиждень: дві сесії самостійно та ще дві - з тренером. Також Іванка скоригувала своє харчування, збільшивши споживання білка: зараз вона споживає від 30 до 50 грамів білка за один прийом їжі.

Крім тренувань у спортзалі, жінка щотижня займається йогою та робить кілька коротких (по 10 хв) високоінтенсивних інтервальних тренувань (наприклад, спринт). Крім того, вона любить активний відпочинок: серфінг, настільний теніс, плавання в океані, гольф, ходьбу тощо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що зірка TikTok схудла на 40 кг без спортзалу. Розповідаємо, як їй це вдалося - у цьому матеріалі.