Даша Квіткова публічно зізналася, чи справді приймала препарат для діабетиків заради схуднення (ВІДЕО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Даша Квіткова. Фото: instagram.com/kvittkova

За словами блогерки, вона не стала б ризикувати здоров’ям заради швидкого схуднення

Раніше Даша Квіткова назвала свої улюблені засоби для обличчя та beauty-хитрощі, які допомагають їй завжди бути на висоті. А як щодо її стрункої та підтягнутої фігури? У Мережі ходять чутки, що вони є результатом використання популярного серед закордонних зірок “чудодійного” препарату. Так це чи ні - дізнавайтесь далі у цій статті на Хочу!

26-річна українська блогерка Даша Квіткова вражає підписників мікроблогу своєю розкішною фігурою. Попри те що дівчина проводить багато часу в спортзалі, Мережею не перестають ширитися плітки про використання нею для схуднення препарату проти діабету 2-го типу “Ozempic”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Даша Квіткова. Фото: instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова. Фото: instagram.com/kvittkova

Тож у чому насправді секрет стрункості блогерки: відомий препарат чи спорт і правильне харчування? Відповідь на це питання Даша дала в програмі “Прокинься з Ектором”.

За словами Даші, щоб там не казали люди щодо її гарного вигляду чи досягнень певних результатів, вона не вдавалась до швидких методів схуднення. Секрет її стрункості у регулярних тренуваннях, на які вона витрачає багато часу та сил.

Якщо хтось думає, що ти можеш випити якусь пігулку і отримаєш класний результат швидко (гарний прес, накачані сідниці чи ноги, де буде промальований рельєф твоїх м’язів), я дуже хочу їх розчарувати. Тому що, можливо, це і буде якийсь супершвидкий результат (так, ви скинете вагу), але потім це будуть величезні проблеми зі здоров’ям, яких ви більше ніколи в житті не позбудетесь. Я своє здоров’я люблю,
- підсумувала блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Даша Квіткова здивувала зухвалим образом. Який вигляд має блогерка з пацанячою стрижкою та темним відтінком волосся - дивіться у цьому матеріалі.