Хуліган чи романтик: як підбирали образ для переможця першого випуску "Неймовірних дуетів"

ТВ-шоу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Давид Стеблюк. Фото: пресслужба

Під час примірки учасник талант-шоу Нового каналу змусив понервувати стилістку

Справжні артисти володіють не лише голосом, а й хистом перевтілюватися у будь-який яскравий look. У шоу "Неймовірні дуети", яке Новий канал показує щосереди о 20:00, команда професіоналів на чолі з зірковими наставниками готує учасників до дуетного виступу.

Зокрема команда шоу "Неймовірні дуети" працює і над стилем. Ніжний номер Олі Полякової та Давида Стеблюка, який глядачі Нового каналу оцінили 21 серпня, підкорив членів журі. І це подарувало учаснику квиток до грандфіналу, який відбудеться 16 жовтня наживо. Але як готували образ для протеже Полякової?  

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Давид Стеблюк і Оля Полякова. Фото: пресслужба
Для початку нам потрібно було розуміти, що в нас по стилю. Артист, який виступає у звичайних штанях і кофтинці, нікому не цікавий. Тому потрібно було зробити з Давида не просто чувака, який гарно співає і грає на гітарі, бо таких багато. Ми довго шукали його фішку. Давиду не дуже подобалися образи, бо він дивився на них під певним кутом. Та я не ображалася на його висловлювання. Адже знала, що роблю все правильно,
— каже експертка зі стилю Вікторія Стебловська.
Давид Стеблюк на шоу "Неймовірні дуети". Фото: пресслужба
Давид Стеблюк на шоу "Неймовірні дуети". Фото: пресслужба

Фіналіст "Неймовірних дуетів" написав пісню за ніч під час зйомок шоу. Це ускладнювало задачу експертам: було незрозуміло, під який саме трек готувати образ, хореографію і постановку.

Коли Давид прийшов до нас, пісня ще не була готова. До того ж ми знаємо Олю, яка може сказати: "Готуємо крейзі-номер, під який треба крейзі-одяг". Ще обговорювали можливість ніжного виступу, під час якого учаснику доведеться оголитися, показати оголену душу. Та чи був би він готовий до цього? В одному з образів Давид нагадував мені хулігана. А йому личить брутальність! Такий собі учасник Maneskin вихідного дня (усміхається),
— додає Вікторія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадаємо, що шоу "Поле" повертається на Новий канал. В ньому буде понад 100 учасників і три суперпризи на кону!