Просто розірвала! Вокалістка з команди Юлії Саніної вразила народною піснею та пройшла далі в "Голосі країни" з шаленим відривом

Голос країни 13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Під час восьмого епізоду вокального талант-шоу "Голос країни 13" чи не найпотужнішим вокалом відзначилася учасниця з команди Юлії Саніної Христина Старикова. Подробиці - в нашому матеріалі.

Дівчина вразила потужним виконанням української народної пісні "Ой ти жайворонку". Саніна розповіла, що її підопічна не просто так зупинила свій вибір саме на цій композиції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявляється, Христина, яка, до речі, родом із Донеччини, вирішила заспівати цю пісню для своїх дідуся та бабусі, які мешкають у Донецькій області та славляться там своїми прекрасними вокальними вміннями. Своїм перформансом Христина хотіла вкотре довести, щоб всі пам'ятали, що Донбас - це Україна.

Опонентом Старикової став вокаліст із команди Артема Пивоварова Гідаят Сеїдов. Він виконав пісню "I Surrender written" виконавця Sam Watters та Louis Biancaniello.

Гідаят  хоч і вразив глядачів потужним вокалом, однак голосування показало, що Христина сподобалася глядачам набагато більше. Вона набрала 112 балів, а от Сеїдов отримав 52 голоси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофеєв подякувала воїну ЗСУ за чуттєве виконання патріотичної композиції на "Голосі країни 13". Зіркова наставниця не змогла стримати сліз.