"Кожен раз, коли співає Юра, я відчуваю щось неймовірне": Дорофєєва висловила захват від співу українського військового (ВІДЕО)

Голос країни 13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одним з найбільш пронизливих виступів у фіналі "Голосу країни 13" став перформанс військового ЗСУ Юрія Городецького з команди Наді Дорофеєвої. Подробиці - в нашому матеріалі.

Юрій на першому етапі фіналу блискуче виконав композицію Квітки Цісик "Місто спить". У залі не лишилося жодного байдужого глядача після його виступу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зіркова наставниця виконавця Надя Дорофєєва, вкотре засипала Юрія компліментами. Тренерка заявила, що переживає неймовірні емоції, коли чує вокал Городецького.

Кожен раз, коли співає Юра, я відчуваю щось неймовірне. Юро, ви співаєте серцем. Якщо у нас так співають військові, я спокійна за Україну. Я хочу попросити проголосувати за цю неймовірну людину, за нашого захисника і за крутого співака – за Юрія Городецького,

- резюмувала Надя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо ім'я переможця"Голосу країни 13". Ним став 25-річний ветеран війни Михайло Панчишин, який у свій час переміг на шоу "Х-фактор". З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України Михайло відправився захищати свою Батьківщину на передову.