"МастерШеф" 14 сезон: коли та де дивитись 2 випуск від 31.08.2024

Мастер Шеф
2 237

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стартував 14 сезон "МастерШеф". Фото: instagram.com/masterchefstb

А на "МастерШеф" триває боротьба за місце серед кращих кухарів України

Вже завтра, 31 серпня, глядачі дізнаються, хто з аматорів увійде у 20 найкращих кулінарів шоу. Але перед цим на учасників чекає чимало випробувань. Коли та де дивитись 2 випуск 14 сезону "МастерШеф"? Дізнайтесь в нашому матеріалі на Хочу!

Почався показ 14 сезону шоу "МастерШеф". Проєкт відкриває свої двері для тих, хто не може уявити своє життя без кулінарії. Нові таланти — майбутні професійні кухарі, які змінять кулінарну сферу в Україні, з’являться просто на ваших очах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В минулому, 1 випуску, ми мали змогу насолодитись цікавими моментами з кастингу та тим, як учасники презентували себе й свої страви. Але що ж буде далі?

Поки глядачі з нетерпінням чекають нового випуску "МастерШеф", учасники проходять нелегкі випробування... у фритюрі! Хто зможе витримати цей гарячий раунд і потрапити до двадцятки? Дізнаємось зовсім скоро.

Дивіться 2 випуск 14 сезону "МастерШеф" 31 серпня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше переможниця 12 сезону "МастерШеф" зізналась, на що витратила призові гроші. На власний ресторан Валерії Матрохіній, на жаль, не вистачило.