Нова битва аматорів на "МастерШеф-14"! Коли та де дивитись 5 випуск від 21.09.2024

Мастер Шеф

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Що чекає на учасників у новому випуску "МастерШеф". Фото: СТБ

Дізнайтесь, чи зможуть учасники вразити суддів наосліп

Цієї суботи на телеканалі СТБ вийде новий епізод кулінарного шоу "МастерШеф". Учасники-аматори отримають шанс працювати у командах суддів, але для цього їм доведеться приготувати страву, яка вразить їх. Коли та де дивитись 5 випуск 14 сезону? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

Для об’єктивної оцінки судді спробують страви наосліп. У першому випробуванні учасники готуватимуть, а судді бачитимуть лише результат, не знаючи, хто є автором страви. Так суддівська трійка обере учасників у свої команди, з якими працюватиме далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У другому випробуванні аматори працюватимуть у своїх омріяних командах. Кухню "МастерШеф" відвідають особливі гості — іноземні волонтери, які пожертвували своїм комфортом і часом з рідними, щоб підтримати Україну.

Хто зможе вразити гостей і стати справжнім партнером нашої країни? Хто з учасників не витримає суворих вимог Володимира Ярославського і стримуватиме сльози? І чи зможе суддя обрати тактику, яка приведе до перемоги? Дізнаємось зовсім скоро!

Дивіться 5 випуск 14 сезону "МастерШеф" 21 вересня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, коли вийде 13 сезон шоу "Холостяк". Решетнік назвав ймовірну дату прем'єри романтичного проєкту.