Чи зможуть учасники догодити кулінарам з минулих сезонів? Коли та де дивитись 8 випуск "МастерШеф" від 12.10.2024

Мастер Шеф

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Учасники 12 і 13 сезонів повертаються на "МастерШеф". Фото: пресслужба СТБ

Невже учасники попередніх сезонів замінять аматорів на "МастерШеф-14"

Вже цієї суботи, 12 жовтня, на телеканалі СТБ вийде 8 випуск кулінарного шоу "МастерШеф". Цього разу аматорам знадобляться всі їхні сили та терпіння, адже догодити гостям буде непросто. Дізнайтесь, коли та де дивитись новий епізод "МастерШеф-14".

Ті, хто самі пройшли тернистий шлях кулінарних випробувань та неодноразово приймали шквал замовлень. Вони не зламалися, а тепер повертаються, аби оцінити вас. І вони точно не будуть поблажливими. Зустрічайте, учасники 12 та 13 сезонів "МастерШеф" України,
— повідомлять судді учасника 14 сезону.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього разу учасники готуватимуть у ресторані з довільною кухнею. Що це означає? Легко здогадатися.

Виконувати замовлення потрібно буде швидко, адже учасники минулих сезонів можуть попросити приготувати будь-яку страву з будь-якої кухні світу. Жодних обмежень, тільки фантазія та власні кулінарні смаки.

Чи зможуть аматори впоратися? Хто проявить себе як лідер? А хто, на подив усіх, злякається труднощів і отримає чорний фартух? Дізнаємось зовсім скоро.

Дивіться 8 випуск 14 сезону "МастерШеф" 12 жовтня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше учасниця "Міняю жінку" розповіла про свій досвід зйомок у популярному шоу. Дізнайтесь всю правду про це реаліті.