Елізабет Олсен з чоловіком прогулялася Нью-Йорком (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Раніше ми показували елегантний образ зірки фільму “Чорна вдова” Скарлетт Йоганссон, а тепер пропонуємо поглянути на буденний образ її колеги по кіновсесвіту Marvel. Так, папараці зазнімкували Елізабет Олсен під час її прогулянки з чоловіком.

Днями акторка Елізабет Олсен, відома глядачам за роллю Червоної Відьми у кіновсесвіті Marvel, прогулялася містом разом зі своїм чоловіком - солістом Milo Greene Роббі Арнеттом. Пара про щось активно розмовляла, а потім зайшла до магазину одягу.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відмітимо, що Елізабет мала досить буденний вигляд. На ній були біла футболка, коричневий кардиган, оверсайз куртка та широкі штани. Доповнювали образ коричневі черевики, кепка та парасолька, яку акторка несла в руці. Своє світле волосся зірка залишила розпущеним та відмовилася від макіяжу.

Фото: Getty Images

Її чоловік теж віддав перевагу зручному образу. Так, на ньому були принтована футболка, бомбер, штани та білі кросівки. Як і Елізабет, Роббі одягнув на голову кепку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що дівчина Роберта Паттінсона “засвітила” спідню білизну в прозорій сукні. Показуємо образ Сьюкі Вотергаус - у цьому матеріалі.

Фото: Getty Images