Шоу "Поле" повертається на Новий канал: понад 100 учасників і три суперпризи на кону

Новини ТВ-шоу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: пресслужба Нового каналу

Новий канал знімає новий сезон шоу "Поле" в Україні

Цієї осені українці зможуть знову зануритися в атмосферу улюбленого квіз-шоу. Так-так, "Поле" повертається. Коли буде прем’єра та що відомо наразі про зйомки проєкту? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

"Поле, роби свій вибір!" — оголошує ведучий Фіма Константиновський. Світлодіодні клітинки під гравцями засяяли, на екрані висвітилися категорії, а це означає лиш одне: квіз-дуельрозпочинається просто зараз! 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

20 серпня стартували зйомки другого сезону "Поля" — гри, в яку грає вся країна. Вже з 10 вересня вмикайте Новий канал, аби розкрити головну інтригу осені: хто ж покине "Поле" з виграшем у 250 тисяч гривень? Спойлер: цього сезону щасливчиків, яким вдасться підкорити квіз-шоу, буде аж троє! А кількість учасників, з якими глядачі паралельно гратимуть у "Поле", перевищить сотню. Однак давайте про все по черзі.

Що з нового у другому сезоні "Поля"?

Фото: пресслужба Нового каналу

Одне з головних нововведень — у шоу візьме участь 108 учасників. Усього буде три великі гри й, відповідно, три переможці. Протягом 15 випусків кожні 36 квіз-дуелянтів змагатимуться за грошовий приз у 250 тисяч гривень. Також залишаються додаткові бонуси: у фіналі перших чотирьох серій кожного з трьох пулів гравець з найбільшою територією отримує 25 тисяч гривень.

Так, тепер "Поле" стане трошечки меншим, але від того точно не менш цікавим. Як і в першому сезоні, запитання будуть на картинках. Зʼявиться дуже багато нових категорій. Хоч деякі теми повторюватимуться, але ми підготували інші завдання та зображення, які потрібно вгадати за 45 секунд. До слова, шукати учасників на другий сезон було легше. Коли запускали проєкт, ніхто з потенційних гравців не знав, куди йде. А цього разу прийшло набагато більше охочих потрапити на "Поле", бо українці вже полюбили це шоу. Всі, хто брав участь у відборі, казали: "Ми залпом дивилися весь сезон, випуск за випуском, і грали паралельно з учасниками!". І це не може не тішити,
— описує керівниця проєкту "Поле" Анна Вовк.

"Поле" переїжджає до України

Фото: пресслужба Нового каналу

Попри те, що перший сезон квіз-шоу готували в Нідерландах, звідки родом формат "Поля" Talpa Studios, команда проєкту знімає другий сезон вдома. В умовах великої війни та під звуки генераторів Starlight Media активно працював над створенням майданчика для "Поля". Не обійшлося й без нових викликів.

Під час підготовки першого сезону ми відповідали за розробку завдання, збір фотографій, пошук та кастинг 100 прекрасних українців у Нідерландах і сусідніх країнах. А форматник Talpa Studios забезпечував нам усю технічну частину. Декорації були повністю готові до нашого приїзду, бо нідерландська команда ще знімала свої сезони. Також був розроблений софт — складна програма, яка керує "Полем", видає завдання на екрани, дає зворотний відлік. Цього року вже ми самостійно промалювали й побудували декорацію, продумали технічні завдання по всіх службах. І найскладніше — створили софт, для якого потрібна надпотужна технічна база,
— розповідає керівниця Анна Вовк.

Хто вестиме шоу "Поле"?

Фото: пресслужба Нового каналу

Незмінний ведучий Нового каналу Фіма Константиновський модерує гру і в другому сезоні "Поля". А нам, глядачам, залишається лише чекати на нові ігри та нові перемоги в осінній премʼєрі. До слова, Фіма має дар передбачення, бо знав, що "Поле" стане хітом.

Хоч і переймався рейтингом перед стартом першого сезону в ефірі Нового, але з відгуків колег, друзів та знайомих зрозумів, що дарма (усміхається). Після виходу першого ж випуску мені багато писали, що "Поле" — дуже круте шоу, яке затягує. Те, що проєкт знімають в Україні, є великим плюсом. Тепер усі, хто писав у коментарях, що нескладно називати те, що вказано на картинках, мають шанс довести це. Як показує перший сезон "Поля", хоч яким би ти був розумним, нерви можуть взяти гору. Ще памʼятаю, що на зйомках у Нідерландах панувала дружня атмосфера, інколи занадто. Тому як азартна людина я хотів би в другому сезоні побачити учасників, які жадають перемоги. І коли виграють у дуелях, святкують, як справжні переможці,
— ділиться Фіма Константиновський

Тож, коли вийде шоу? Вмикайте премʼєру 2 сезону "Поле" вже 10 вересня о 20:00 на Новому каналі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на телеканал ICTV2 також повертається культове шоу "Хто хоче стати мільйонером?". Ви можете пройти кастинг та стати учасником проєкту. ;)