Відома відьма Марія Тиха зізналася, що отримала пропозицію піти на зйомки нового "Холостяка"

Холостяк-13
590

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марія Тиха. Фото: instagram.com/tihaya_maria_vedma_

Невже медійна відьма боротиметься за увагу Олександра Терена у новому сезоні романтичного проєкту?

Не так давно у Мережі обговорювали, чи візьме “Пташка” з Азовсталі участь у зйомках шоу “Холостяк”, як зʼявилися нові пікантні подробиці щодо 13 сезону романтичного проєкту. Виявилося, що місце однієї з учасниць пропонували відомій відьмі Марії Тихій. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

У коментарі Євгену Фішаку для Люкс ФМ Марія Тиха зізналася, що дійсно отримала таку пропозицію від команди “Холостяка”. Проте боротися за серце головного “Холостяка” країни — ветерана війни Олександра Терена — відьма відмовилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте це не значить, що у новому сезоні її не буде зовсім. Так, Марія натякнула, що глядачі “Холостяка” побачать її на екранах. Однак яку саме роль вона виконуватиме — поки невідомо.

У нас була розмова про те, щоб взяти мене, як учасницю. Але домовилися про інше. Зможу про це сказати, коли почнуться зйомки. Зараз ще немає сценарію. Якщо я туди потраплю — розкажу, що там робитиму,
— зазначила Марія Тиха.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що майбутній сезон українського “Холостяка” обговорюють навіть світові ЗМІ. Про нашого Олександра Терена говорять навіть за кордоном, привертаючи увагу глядачів з усього світу!