Прихильники "Холостяка" розсекретили імʼя однієї з учасниць: нею стала відома співачка (ВІДЕО)

Холостяк-13
3 117

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

SOWA. Фото: instagram.com/sowa_official_

Усе вказує на те, що на проєкті Олександр Терен познайомився з виконавицею SOWA

Українська співачка SOWA, яка ледь не побилася з киянами, натякнула на свою участь у популярному телепроєкті. Поки вся увага прикута до нового сезону романтичного шоу “Холостяк”, артистка теж вирішила заговорити про свої почуття. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Ще в інтервʼю Еммі Антонюк головний Холостяк країни Олександр Терен зізнався, що йому присвятили пісню. Ветеран війни зізнався, що такий подарунок сильно вразив його. Проте вдаватися у подробиці він не став, тому хто саме зробив йому такий подарунок — поки широка публіка не знає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім віднедавна прихильники проєкту почали припускати, що це зробила співачка SOWA. Адже на її сторінці у соцмережах зʼявилося коротке відео, на якому вона наживо виконує ще не випущену пісню, в якій згадується троянда, яка є головним атрибутом проєкту.

Дехто точно зрозуміє, кому присвячені ці слова, і про які зміни у житті так хочеться розказати всьому світу, але поки можу поділитись тільки піснею. Сподіваюсь, вам сподобається,
— коротко прокоментувала виконавиця.

Варто зазначити, що публікацію прокоментував незмінний ведучий “Холостяка” Григорій Решетник, натякаючи, що вже чув цю композицію. “Нарешті ця пісня звучатиме на широкий загал”, — загадково написав шоумен, не залишивши прихильникам сумнівів, що співачка SOWA стала однією з учасниць 13 сезону романтичного проєкту.

Співачка Сова. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зйомки проєкту "Холостяк-13" офіційно почалися. Перший кадр з дня знайомства Олександра Терена з дівчатами навіть зʼявився у Мережі.