Не впізнати! "Холостяк" Олександр Терен неочікувано змінився заради шоу (ФОТО)

Холостяк-13
8 108

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Герой нового "Холостяка" . Фото: instagram.com/tsvit_terenu

У цьому образі від Олександра важко відірвати погляд

Зйомки 13 сезону романтичного шоу "Холостяк" в самому розпалі! Головний герой Олександр (Будько) Терен, який нещодавно зізнався, що не збирається будувати стосунки з російськомовними дівчатами, з'явився перед публікою в новому образі. Як змінився головний герой "Холостяка"? Фото дивіться далі!

Кілька місяців тому розпочалися зйомки романтичного реаліті-шоу "Холостяк". З моменту завершення останнього сезону минуло вже 3 роки, і за цей час багато що змінилося. Проте формат шоу залишився незмінним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хоча автори шоу всіма силами намагаються не розкривати подробиць та тримати інтригу, глядачам вдається вивідати деякі секретики. Наприклад, головного героя разом з однією з учасниць помітили на пляжі в Одесі. Ця сцена викликала справжній сміх в Мережі, адже на "романтичному побаченні" зібралась купа людей, серед яких було багато тих, хто відпочивав у купальниках. Відео швидко розійшлося мережею, ставши предметом жартів.

Вислизнуло з залаштунків не тільки таємне побачення, а й зміни Олександра Терена заради шоу. Варто сказати, що головний герой одразу привернув до себе увагу завдяки своїй мужності, чудовому зовнішньому вигляду та стриманому характеру. Та стилісти мали завдання максимально "закохати" жіночу аудиторію в Сашка, змінивши його спортивний образ на амплуа справжнього джентльмена. І варто сказати, що це їм вдалось!

Григорій Решетнік продемонстрував, як стилісти змінили Терена. Ось яким він буде на екрані!

Олександр Терен змінився заради шоу "Холостяк". Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше новий "Холостяк" відверто зізнався, чому розійшовся з коханою у час повномасштабної війни. Дізнайтесь, що говорить ветеран російсько-української війни про свої останні стосунки.