Скільки насправді заробляє Григорій Решетнік на "Холостяку"? Шокуючі цифри озвучив відомий блогер-пліткар

Холостяк-13
712

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Григорій Решетнік. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Богдан Беспалов розповів про вражаючий гонорар Григорія Решетніка

Відомий телеведучий Григорій Решетнік, є незмінним ведучим шоу "Холостяк", де також працює психологиня, яка навіть жорстокими методами виводить учасниць на емоції. Та скільки телеведучий заробляє на зйомках романтичного проєкту — стало відомо тільки зараз. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

За інформацією блогера-пліткаря Богдана Беспалова, яка заснована на чутках співробітників каналу, орієнтовний гонорар Решетніка за ведення шоу та виконання ролі бренд обличчя "Холостяка 13" складає 400 тисяч гривень на місяць. Решетнік залишається ключовою фігурою проєкту, що забезпечує йому стабільний дохід і впізнаваність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому блогер зазначив, що Решетнік отримує таку солідну суму не просто так. Адже зйомки проєкту — доволі складний та тривалий процес, учасники якого працюють майже без відпочинку. Тому не дивно, що свою роботу ведучий оцінює у чималі суми.

За чутками співробітників каналу орієнтовний гонорар Григорія Решетніка за роботу ведучого шоу/бренд обличчя “Холостяк 13” складає 400 тисяч грн в місяць. Між ведучим і телеканалом підписаний дуже суворий контракт про не розголос щодо співпраці та фінансових виплат,
— запевняє Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зйомки 13 сезону шоу Холостяк розпочалися ще у липні. Тоді ж у Мережу потрапив знімок, зроблений у перший день старту знімального процесу, коли головний герой Олександр Терен знайомився з учасницями.