"Хіп-хоп з Монатіком, мотоцикл, а тепер і бачата": у мережі оцінили танець нового "Холостяка" Олександра Терена та спрогнозували його долю після шоу

Холостяк-13
773

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Підписники не надто вірять, що Терену вдасться знайти долю на реаліті-шоу

Саме в цю серпневу пору активним ходом ідуть зйомки одного з найбільших очікуваних реаліті-шоу в Україні “Холостяк 13”, героєм якого став ветеран війни Олександр Терен, який втратив обидві ноги, а тепер неочікувано змінився заради шоу. Нещодавно Олександр приголомшив своїм танцем.

Отож, відео парного танцю Олександра розповсюдили на сторінці проєкту Холостяк у Facebook. На ньому можна побачити як Терен ретельно тренується танцювати для першої вечірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме про це і говориться у підписі до ролику, який залишили на сторінці. У пості привідкрили завісу стосовно того, що саме чекає на глядачів.

Холостяк наполегливо готується до першої вечірки. Хіп-хоп з Монатіком, мотоцикл, а тепер і бачата. Сашко, чим ще вражатимеш дівчат,
- залишили підпис під відео.
Скриншот

Підписники доволі неоднозначно відреагували на танок холостяка. Дехто з користувачів висловив думку стосовно того, що Олександру навряд чи вдасться знайти свою долю на проєкті. Читачі прокоментували цей ролик наступним чином:

  • Дай Боже йому знайти свою долю, але на жаль точно тут він її не знайде.

  • Дай боже після закінчення війни таких файних хлопців буде багато,вони заслуговують на кохання,повагу суспільства і підтримку від держави.

  • Не дивилась жодного, але цей холостяк виглядає найкрутішим!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Терен розповів, що не зустрічатиметься з дівчиною, яка говорить російською. Для героя реаліті “Холостяк” мова має неабияке значення.