"Не хочеться це шоу дивитись". Решетнік розповів про новий сезон "Холостяка", але викликав обурення Мережі

Холостяк-13
724

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Реаліті-шоу "Холостяк" викликало суперечки. Фото: instagram.com/holostyakstb

Користувачі запевняють, що новий сезон шоу "Холостяк" ніхто не буде дивитись

Скоро на екрани вийде 13 сезон "Холостяк". Однак глядачі налаштовані вкрай критично. Хтось прогнозує, що Олександр Терен не знайде кохання на проєкті, а інші користувачі Мережі обурюються, мовляв, формат шоу вже давно застарів та й вихід нового сезону зовсім не на часі. Масла в вогонь "підлив" Григорій Решетнік, який розповів про те, чому "Холостяк" повертається саме зараз.

Зокрема, Григорій Решетнік зізнався, що рішення про повернення шоу "Холостяк" було ухвалено ще у 2022 році. За його словами, і партнери, і глядачі хвилювалися за долю цього улюбленого реаліті-шоу, нетерпляче очікуючи нового сезону. Проте, щоб відновити проєкт, команда переглянула вимоги, адаптуючи їх до сучасних реалій. Вони усвідомлювали, що перезапуск буде лиш тоді, коли знайдеться не просто успішний чоловік, який прагне кохання, а справжній герой нашого часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього сезону було обрано ветерана Олександра Терена, який на війні втратив обидві ноги. Після успішного протезування він почав вести активне та публічне життя — участь у тревел-шоу, виступ з балетом за кордоном, а також активна діяльність у соцмережах.

Наш Холостяк — герой, захисник, поруч з яким будь-яка жінка почуватиметься в безпеці. Він людина справжніх цінностей, яка варта того, щоб зустріти своє кохання. Яка вірить, що з любов‘ю в серці можна здолати все,
— розповів Григорій Решетнік.

Ведучий також додав, що 13 сезон шоу "Холостяк" — не просто чергова романтична історія, а ще й важливий соціальний виклик, спрямований на формування культури підтримки ветеранів і ветеранок у суспільстві. Попри всі труднощі, це все ще історія про стосунки, справжні почуття і пошук любові, що варта всього.

Допис про новий сезон "Холостяк" викликав доволі критичні відгуки у шанувальників. Чимало людей вважають, що в нинішніх умовах подібні шоу є недоречними. А загалом концепція проєкту вже зовсім не приваблива. Ось, що пишуть користувачі:

  • "Якось немає бажання дивитися цей сезон… Ми зараз переживаємо важкі часи… На ці шоу витрачаються значні кошти, коли в країні війна!"

  • "Згодна з іншими коментарями, публікувати новини про такі шоу в ці страшні дні для України виглядає недоречно"

  • "Я не розумію, зараз саме час для такого шоу?"

  • "Вже не хочеться це шоу дивитись. Тим паче цей формат застарів. Досить вже дівчатам бігати за одним хлопцем — пора вже навпаки!"

Шанувальники "Холостяка" обговорюють доречність шоу в умовах війни. Фото: скриншот
Глядачі розділилися в думках. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ви будете дивитись 13 сезон шоу "Холостяк"? Якщо так, дізнайтесь, які нові правила діятимуть на проєкті цього разу. Підказка: вони стосуватимуться одягу учасниць!