Олександр Терен зізнався, чи вдалося йому знайти кохання на "Холостяку"

Холостяк-13
503

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Терен розповів, як робив найважчий вибір на шоу "Холостяк". Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Терен розповів, як переживав перші зустрічі та бентежні моменти на шоу

Олександр Терен, головний герой 13-го сезону шоу "Холостяк", знову ділиться своїми враженнями від участі у проєкті. Нещодавно ветеран російсько-української війни жалівся на непрості зйомки. А тепер вирішив відверто розповісти про першу вечірку на шоу, зустрічі з учасницями та свій фінальний вибір.

В інстаграмі Терен опублікував пост, де наголосив, що це справді найромантичніше шоу в країні, адже під час участі було безліч романтичних моментів і зустрічей. Військовий зауважив, що побачення в рамках шоу проходили в досить незвичних обставинах, адже він не був знайомий з учасницями до зйомок. А на першій вечірці дуже нервував перед знайомством з дівчатами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Я не знав, в який момент зайде перша дівчина. Моє очікування перервала поява ніг (бо тепер це чиста цікавість. Жартую, бо тільки їх я бачив спочатку), тоді двері відчинилися, і я зустрівся поглядами з красивою дівчиною, з кожним її кроком хвилювання минало. І ось вона вже поруч, ми розмовляємо, я дивуюся своїй впевненості, бо перед початком було складно усвідомити цей шлях,
— поділився Олександр.

Він також додав, що кожна нова дівчина, яка з'являлася, ніби переносила його в казкову атмосферу. Все виглядало дуже красиво, але попереду його чекав важливий вибір.

Коли почалися побачення, Терен все більше дізнавався про учасниць. Олександр зазначив, що вперше в житті ходив на побачення з кількома дівчатами одночасно. Це було нелегко і створювало дискомфорт:

З кимось з'являвся зв'язок відразу, з кимось потрібен був час, а з кимось доводилося прощатися. Кожна церемонія троянд була для мене своєрідним випробуванням. Я не міг просто віддати всім троянди й лишитися в спокої, моє бажання було відчути кохання.

Він розповів, що з кожним днем ставав ближчим до учасниць. Його емоції та почуття були щирими. Це допомагало йому зрозуміти, з ким не варто будувати стосунки, а з ким є потенціал для подальшого розвитку.

Останні церемонії були особливо важкими, оскільки вже сформувалися стосунки, і було складно прощатися з дівчатами, з якими з'явилася історія. Олександр зізнався, що йому було нелегко робити боляче іншим, але такі рішення були необхідні.

Чи знайшов кохання Олександр Терен на шоу?

До слова, справжнє кохання на шоу "Холостяк" Олександр Терен все ж таки знайшов. Він зізнається, що дуже хвилювався, коли запитував у обраниці, чи прийме вона каблучку.

Ось так пройшли два місяці побачень з прекрасними дівчатами. І ось нарешті фінальна промова з однією з них. З тою, що стала найближчою моєму серцю. Поруч з якою мені все ясно, і очі щасливі,
— підсумував Сашко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось познайомитись з усіма учасницями шоу "Холостяк" ми зможемо вже зовсім скоро. Григорій Решетнік розповів, коли варто чекати прем’єру проєкту.