Названо дату прем'єри 13-го сезону шоу "Холостяк" з Олександром Тереном

Холостяк-13

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Стала відома дата виходу реаліті "Холостяк 13" з Олександром Тереном. Фото: СТБ

Чекати лишилося недовго!

Дата старту романтичного реаліті, в якому кохання шукатиме “Холостяк” Олександр Терен, який раніше зізнавався, що зйомки були дуже тяжкими, стала найбільш обговорюваною темою цієї телевізійної осені. В очікуванні нового сезону шанувальники проєкту заполонили соцмережі СТБ коментарями з питанням “Коли?”.

Отже, найочікуваніша прем’єра року відбудеться менш як за місяць: у п’ятницю, 1 листопада, о 19:00 в ефірі телеканалу СТБ. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підкорювати серце справжнього героя нашого часу їдуть дівчата з різних міст України та навіть з-за кордону.

Коли ще кохати, як не зараз. Адже любов варта всього,
— впевнений Холостяк Олександр Терен.
Олександр Терен. Фото: СТБ

Допомагати Терену та героїням проєкту слушними порадами буде незмінний ведучий Григорій Решетник.

Військові — головні люди зараз. І цей сезон стане ще одним підтвердженням, що українки знаються на справжніх чоловіках,
— зауважує ведучий.

Не пропустіть головні побачення цієї осені! Слідкуйте за оновленнями на офіційній сторінці проєкту та будьте готові до шалених емоцій і романтичних сюрпризів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

📌 ДЛЯ ДОВІДКИ:

Холостяк Олександр Терен. Фото: СТБ

Олександр Терен — ветеран російсько-української війни. Його ім’я добре знають не тільки в Україні, а й у світі. 24 лютого 2022 року він пішов добровольцем захищати країну. А за пів року став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ» з позивним «Терен». Важке поранення, втрата обох кінцівок, протезування і складна реабілітація не зупинили його на шляху до своїх мрій. Активний спосіб життя, подолання внутрішніх та зовнішніх барʼєрів, розвиток інклюзії в Україні та допомога в соціалізації ветеранів після повернення з фронту — одні з цілей діяльності Терена.

Призер міжнародних змагань «Ігри Нескорених». Співавтор та ведучий YouTube-проєкту «Відвал ніг, або All інклюзив». Автор лінійки лімітованих прикрас «Цвіт Терену» та співавтор дроп футболок «Залізні люди». Він танцював з балетом на сцені в Каліфорнії. Йому аплодували Канни. Ним захоплюється британська королівська родина та про нього зняли фільм «Перший ряд» (Front Row), продюсеркою якого виступила американська зірка Сара Джесіка Паркер. І це — тільки початок!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в цьому сезоні реаліті-шоу діятимуть нові правила, що стосуються одягу учасниць. Розповідаємо, що про це відомо і хто боротиметься за серце найбажанішого Холостяка України.