"Холостяк" Олександр Терен зізнався, чи важко йому ховати свою нову дівчину після фіналу шоу

Холостяк-13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Наразі шанувальники проєкту допитуються в Олександра про його можливу кохану

В Україні завершилися зйомки 13-го сезону шоу “Холостяк”, головним героєм якого став Олександр Терен, який вже встиг зізнатися, чи знайшов на шоу кохання. Відтак, новий сезон реаліті вийде на екрани 1 листопада.

До речі, ім'я переможниці громадськість дізнається наприкінці 2024 року. Варто зауважити, що за правилами проєкту головний герой не може показувати дівчину, яку він обрав у фіналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, саме в цей період допитливі шанувальники холостяка-захисника тероризують його запитаннями стосовно тріумфаторки, яка полонила його серце. Зокрема, у Терена хочуть дізнатися деталі зйомок та звісно ж почути його фінальний вибір. Відтак, герой шоу влаштував у себе в Інстаграмі день запитань на відповіді про нашуміле реаліті.

Як воно триматись і не афішувати стосунки до фіналу шоу?
- запитала в Олександра підписниця.
Скриншот

До речі, на це питання відповів доволі однозначно. Чоловік зазначив, що це було складніше, ніж він думав. На кілька наступних запитань стосовно його участі у вищевказаному проєкті він відповідав, чи хотіли його родичі зніматися в “Холостяку”.

Ні, їм погрожували, що заберуть мене ще на один проєкт, якщо не погодяться,
- резюмував Терен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Терен пожалівся на зйомки у шоу “Холостяк”. Він зазначив, що його попереджали про такий перебіг подій.