Додайте це в каструлю - і борщ зміниться до невпізнаваності: несподівані інгредієнти, які покращать смак страви

Кулінарні підказки
1 341

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Для смачного борщику. Фото: ШІ

Секрети досконалого домашнього борщу

Хто сказав, що ресторанний борщ смачніший за домашній? Трохи експериментів – і ваша страва засяє новими фарбами. Ми розповідали, які продукти не варто додавати у борщ. Тепер поговоримо про ті, які варто додати.

Щоб здивувати своїх рідних і близьких незвичайним смаком улюбленого борщу, додайте кілька нестандартних інгредієнтів. Розповідаємо про них разом із Pixelinform. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цукор

Так, так, саме цукор! Невелика кількість цукру (близько 1 чайної ложки на каструлю) пом’якшить смак і додасть борщу глибини. Не бійтеся, страва не стане солодкою, цукор лише підкреслить інші смаки.

Лимонний сік

Кілька крапель лимонного соку додадуть борщу свіжості та яскравості. Крім того, лимонний сік допоможе зберегти гарний колір буряка - і не треба буде додавати оцту.

Вершкове масло

Шматочок вершкового масла, доданий в кінці варіння, зробить борщ більш насиченим і ароматним. Додайте його за кілька секунд до того, як вимкнути вогонь, а тоді накрийте каструлю кришкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не бійтеся експериментувати і додавати в борщ свої улюблені інгредієнти. Головне – готувати з любов’ю і насолоджуватися результатом. Також ми розповідали, що зробити з буряком перед тим, як додавати у борщ.