Донька відомого співака R. Kelly звинуватила його в сексуальному насиллі: що відомо

Новини шоубізнесу
842

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Автор хіта "I Believe I Can Fly" вже відбуває термін через інші злочини. Фото: Getty Images

Дівчина стверджує, що батько зґвалтував її у 8-річному віці

Поки в Мережі обговорюють секс-скандал довкола P. Diddy, викрилась ще одна страшна правда. Автора хіта "I Believe I Can Fly" звинувачує в насиллі його власна донька. Детальніше про це читайте на Хочу!

Заяву на співака R. Kelly подала його ж донька. За словами Буку Абі, зірковий батько зґвалтував у 8-річному віці. Про це повідомляє видання People.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей травматичний досвід, за словами дівчини, залишив глибокий слід на її психіці та призвів до тривалих страждань. В доньки співака навіть були думки про те, щоб скоїти самогубство.

Тривалий час я перебувала в дуже важкому психічному стані. Потім я опинилася в психлікарні. У моєму житті був момент, коли я кілька разів намагалася накласти на себе руки. Мені було все одно виживу я чи ні,
— розповіла про жахіття свого дитинства Буку Абі.

Цікаво, що співак вже відреагував на звинувачення доньки. Його адвокат стверджує, що її слова — брехня. Однак

До слова, адвокат співака вже відреагував на звинувачення дівчини. Він вважає це неправдою. Однак нові звинувачення лише підтверджують темну сторону його артиста, яка ховалася за його блискучим іміджем.

Річ у тім, що у 2008 році R. Kelly вже підозрювали у сексуальному насиллі над дітьми. А зараз артист ув'язнений через те, що впродовж 20 років заманював молодих людей до себе додому, фінансово підтримував, щоб на заміну контролювати їх життя та спричиняти фізичне й психологічне насилля. Артиста також звинуватили в розповсюдженні дитячої порнографії та секс-торгівлі.

Щодо здобутків R. Kelly вважався найуспішнішим сольним співаком 90-х. А його трек "I Believe I Can Fly" — абсолютний хіт, який знають всюди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом в Мережі критикують шоу Victoria’s Secret. Довгоочікуване повернення "ангелів" перетворилося на повний провал!