Душевні привітання з Воздвиженням Хреста Господнього у віршах та прозі

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Щирі привітання з Воздвиженням Хреста Господнього у віршах та прозі Фото: canva.com

У календарі церковних свят вересня – дуже важлива релігійна дата, яку неможливо оминути увагою…

14 вересня — Воздвиження Хреста Господнього. Нагадаємо, до переходу ПЦУ та УГКЦ на новоюліанський календар українці святкували це велике церковне свято 27 вересня. Тепер більшість дат святкується на 13 днів раніше, а це означає, що сьогодні вам точно знадобиться святковий контент. Тому із задоволенням ділимося теплими побажаннями: привітання з Воздвиженням Хреста Господнього у віршах та прозі — далі.

Варто нагадати, що Воздвиження Хреста Господнього входить до переліку дванадесятих і в християнстві вважається одним з найважливіших. Цього дня християни вшановують одразу дві події: віднайдення Хреста, на якому розіп'яли Сина Божого, та повернення його з Персії до Єрусалиму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього дня обов’язково варто привітати зі святом рідних та близьких, тому ми пропонуємо вашій увазі найкращі привітання з Воздвиженням Хреста Господнього.

Воздвиження Хреста Господнього: привітання у віршах та прозі Фото: tsn.ua

Воздвиження Хреста Господнього: привітання у віршах та прозі

Далі ми зібрали найкращі привітання з Воздвиженням Хреста Господнього у віршах та прозі, що підтримують атмосферу свята. Обирайте ті, що найбільше сподобаються, та відправляйте дорогим людям у соцмережах.

***

З Воздвиженням Хреста вітаю,
Господь нехай подарить світлий путь.
А Ангел-Хранитель повсякчас рятує,
І не дасть з дороги праведності звернуть.

***

З Воздвиженням Хреста вітаю.
Щастя, здоров’я та віри міцної бажаю.
Хай Господь усі біди віджене й за вами догляне,
А віра наша подарує всім щастя довгождане.

***

Вітаю зі святом Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Нехай у твоєму житті панує мир і благодать. Я від душі бажаю тобі сили духу, сили віри, сили надії. Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім'ю від заздрості, брехні та хвороб. Бажаю впевнено будувати своє щастя з міцних стін любові, милосердя і доброти.

***

Вітаю з великим святом Воздвиження Хреста Господнього! Нехай цей святий день принесе мир та благословення у твоє життя. Нехай святий Хрест буде для тебе джерелом надії та духовного зміцнення, допомагаючи у важкі хвилини знаходити спокій і віру.

***

Щиро вітаю з великим святом світла і радості душі — з Воздвиженням Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Нехай цей день подарує благодать в сім'ю і здоров'я, милосердя душі й доброту серця, світло і радість, щастя і мир.

***

Воздвиження Хреста Господнього
Відсвяткуймо родиною нині!
Направляє вас нехай Всевишній,
Та подарує мир нашій країні!

***

У всі сторони світу
Звернена Святиня —
Чесний Хрест
Споруджений на твердині.
Він зцілить, направить
На світлий шлях благий,
Щоб життя твоє прославити
І подарувати спокій тобі й усіх країні!

Воздвиження Хреста Господнього 2024: вірші, проза, картинки Фото: 1plus1.ua

***

Вітаю зі святом Воздвиження Хреста Господнього! Нехай святий Хрест оберігає тебе та твоїх близьких, дарує духовну силу та захист від усіх бід. Нехай у цей день Господь благословить твоє життя миром, любов'ю та вірою у Його безмежну милість.

***

Святкового Воздвиження Чесного Хреста, нехай це світле свято принесе вам мир та благополуччя. Нехай ваші серця наповняться вірою та надією на щасливе майбутнє.

***

Вітаю зі святом Воздвиження Хреста Господнього! Нехай сила Хреста дарує тобі непохитну віру, духовне оновлення і мир у серці. Нехай Господь благословить твій шлях і веде до вічного спасіння, даруючи радість та надію в кожен день життя.

***

Воздвиження Хреста Господнього
Ми разом святкуємо сьогодні!
Нехай захищає вас Всевишній
Від бід, турбот і тривоги лишньої!
Нехай віра в серці вогником
Горить завжди — і вдень, і вночі,
Любіть ближніх і цінуйте,
І Хрест Животворящий щиро шануйте!

***

З Воздвиженням Хреста Господнього! Нехай цей святий знак спасіння нагадує про велику любов Христа і Його жертовність заради нашого спасіння. Бажаю, щоб Господь благословив тебе, наповнив життя світлом віри та захищав від усякого зла.

***

Зі святом Воздвиження Хреста Господнього! Нехай свята сила Хреста завжди направляє твоє серце до добра і любові, а Господня благодать освітлює твій шлях. Бажаю тобі духовної мудрості та міцної віри у кожному дні життя.

***

З Воздвиженням я вас вітаю,
Нехай Господь вам освітлює шлях.
Нехай Хрест Його від бід завжди рятує,
А всі випробування будуть по зубах.
Нехай в душі завжди горить Надія,
Нехай Віра вас оберігає й окриляє.
Хай здійснюють усі ваші мрії
А любов смутку ніколи не знає!

***

З нагоди Воздвиження Чесного Хреста Господнього, бажаємо вам багато світлих моментів у житті, які будуть вас наповнювати надією та вірою. Нехай це свято принесе вам духовну силу та благословення.

***

Вітаю з Воздвиженням Хреста Господнього. Нехай тобою рухає сила віри й терпимості. Бажаю тобі миру і спокою душі, Щастя і міцного здоров'я. Бажаю, щоб у твоєму житті не було місця брехнею і зради. Бажаю, щоб у твоєму серці вічно жила любов.

Найкращі привітання з Воздвиженням Хреста Господнього у віршах та прозі Фото: tsn.ua

Найтепліші вітання з Воздвиженням Хреста Господнього!

Також вам можуть знадобитися сильні молитви до святої Богородиці, що допоможуть у скрутну хвилину. Потужні тексти читайте за посиланням.