Гель для посуду, але не миття тарілок: як використати його у побуті

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Використання гелю для миття посуду. Фото: freepik.com

Гель для миття посуду допоможе впоратися з різними завданнями вдома

Безліч господинь використовують купований чи саморобний гель для миття посуду, адже він гарно відмиває жир та бруд, добре піниться і не залишає мильних слідів та розводів. Але не усі знають, що засіб можна застосувати для різних побутових проблем.

Багато побутових хитрощів допомагають спростити безліч щоденних завдань. Як розумні люди можуть використати гель для посуду для інших потреб, розповідає Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плями

Якщо на одязі з’явилася жирна пляма, гель для миття посуду допоможе впоратися з нею за лічені хвилини. Потрібно нанести невелику кількість засобу на пляму і залишити подіяти на 10-15 хвилин. Далі просто випрати річ як звичайно. Пляма зникне без сліду, а одяг матиме вигляд нового.

Миття кухонного фартуха

Часто після готування їжі на плитці залишаються крихти та жирні плями, які важко відмиваються. Треба нанести на фартух гель для миття посуду за допомогою губки і залишити на 15-20 хвилин. Далі злегка потерти щіткою і насухо витерти паперовими рушниками.

Позбутися мошок на кухні

Влітку через велику кількість свіжих фруктів і овочів у будинку можуть з’явитися мошки. Щоб позбутися їх, можна зробити з гелю прості пастки. Для цього треба змішати воду, оцет і невелику кількість гелю для миття посуду, налити суміш у маленькі миски і залишити на кухні. Мошки повністю зникнуть за короткий час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна зменшити витрати гелю у два рази. Для цього потрібно просто додати один інгредієнт.