Як носити джинси, щоб виглядати на всі сто? Стильні образи від відомих fashion-блогерок (ФОТО)

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Від класики до експериментів — нові ідеї для стилізації джинсів. Фото: соцмережі

Джинси — основний елемент стильного гардероба

Без чого варто уявити стиль будь-якої модниці? Звісно, без джинсів. Вони є основою гардероба та допомагають створювати образи на будь-який смак. Однак, стильно носити джинси — це справжнє мистецтво, якому потрібно вчитись.

Цьогоріч в моді класичні mom-джинси, широкі моделі та варіанти з розрізами. Як їх носити? Пропонуємо надихатись образами модних блогерок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В дусі Old Money

Темно-сині джинси мають чудовий вигляд з шовковою блузою та взуттям на підборах. Для елегантного вигляду додайте стильну сумку.

У спортивному стилі

Поєднайте футболку з джинсами та кросівками для комфортного вигляду. У прохолодну погоду можна замінити футболку на спортивний светр.

Романтичні мотиви

До класичного поєднання майки та джинсів додайте балетки Мері Джейн, а шию прикрасьте елегантною хустинкою. Вуаля, образ в романтичному стилі з джинсами готовий!

У класичному стилі

Цього року в моду повернулися речі з високою горловиною та без рукавів. Тож їх можна вдало поєднувати з джинсами, якщо ви хочете виглядати вишукано та елегантно.

Звабливий настрій

Оголивши живіт, можна підкреслити тонку талію за допомогою топів, які гарно поєднуються з джинсами на високій посадці. Беріть до уваги!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як обрати ідеальні ботфорти на осінь-зиму 2024. Ці поради допоможуть вам виглядати не вульгарно, а стильно.