Як приготувати гору котлет зі жменьки фаршу: розповіли про найсмачніші способи економії

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

економні секрети смачних котлет. Фото: ШІ

Що можна додати до фаршу

Смачні котлети для багатьох улюблена страва. Ми розповідали, у чому замочити хліб для кращого смаку та соковитості. Тепер поділимось простими лайфхаками, які з невеликої кількості фаршу допоможуть приготувати гору смачних котлет.

Бажання готувати смачно та економити одночасно цілком зрозуміле. Разом з Pixelinform розповідаємо, що можна додати, щоб не пожертвувати якістю страви.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Є кілька хитрощів, які допоможуть збільшити кількість котлет, не додаючи зайвих витрат

Манка

Цей простий і доступний продукт творить чудеса. Додавши манку до фаршу, ви отримаєте пишніші та соковитіші котлети. Манка допоможе зв'язати всі інгредієнти і додасть страві ніжності.

Хліб

Не варто недооцінювати роль хліба в котлетах. Розмочений у молоці або воді хліб зробить фарш більш соковитим і повітряним. Головне – не перестаратися, щоб котлети не втратили свою форму.

Овочі

Овочі не тільки збагатять смак котлет, але й допоможуть заощадити. Тертий кабачок або картопля додадуть соковитості, а подрібнена цибуля – пікантності. Помідор без шкірки надасть страві яскравого смаку та соковитості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так можна готувати смачну та ситну їжу, не витрачаючи багато грошей. Також ми розповідали, який секрет голандських кухарів робить картопляне пюре значно смачнішим.