Як виростити троянду з живця: метод, перевірений на понад сотні кущів!

Сад і город

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вирощування троянди з живця. Фото: teren.in.ua

Троянду можна виростити самостійно

Якщо ви обожнюєте троянди і ваше подвір’я просто тоне від різномаїття кущів, такий спосіб точно вам сподобається. Метод надзвичайно простий і не потребує значних зусиль чи вкладень. Раніше ми розповідали, як виростити квіти з засохлого букета, а для цього методу знадобиться лише один живець.

Троянди не лише милують око своїм чудовим виглядом, вони ще й наповнюють повітря чудовими квітковими пахощами. Як з маленької гілочки виростити повноцінний кущ, розповідає у facebook Тетяна Перевєдєнцева.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виростити троянду

Від великого куща потрібно відрізати один квітучий пагінець. Обрізати його зверху і знизу та прибрати листя залишивши лише 2 листочки. Викопати ямку невеликого розміру, налити у неї води та зачекати, поки злегка вбереться. Далі обережно посадити пагінець та присипати землею.

З великої пляшки 5 води зрізаємо дно і накриваємо посаджену троянду та добре присипаємо пластик землею з боків, щоб захистити її від вітру та холоду. При потребі можна полити її відкрутивши зверху кришку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для посадки важливо обрати таке місце, яке взимку буде захищене від холоду, протягів та не матиме постійного застою води. З таким способом ви зможете створити на своєму подвір’ї квітучий запашний сад з прекрасних троянд.