Як зробити універсальний мийний засіб, який відмиє практично все за 1 хвилину (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Саморобний засіб для очищення. Фото: Хочу!

Найкращий мийний засіб можна приготувати самостійно

Кожна господиня мріє про суперзасіб, який відмиє практично все, буде безпечним для поверхонь і рук, не викликатиме алергії та коштуватиме копійки. У магазині такий не придбати, але можна приготувати його самостійно.

Хочу! пропонує рецепт приготування ідеального мийного засобу, який впорається з найскладнішими забрудненнями, нічого не пошкодить і робиться за лічені хвилини. До того ж він готується з підручних засобів, тому вартуватиме зовсім дешево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що знадобиться

  • Вода;

  • ємність;

  • перекис водню;

  • оцет;

  • рідке господарське мило.

Як приготувати засіб

Потрібно підготувати пластикову ємність об’ємом 500 мл. Налити 100 мл оцту та додати 1 ст.л господарського мила. Можна натерти шматок на терці або ж придбати рідке у магазині.

Додаємо до суміші упаковку перекису водню та добре розмішуємо до однорідності. Переливаємо у пляшку з розпилювачем та ставимо у сухе темне місце. При потребі наносимо на брудну поверхню та залишаємо на 1-2 хвилини. Далі протираємо вологою ганчіркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий саморобний засіб допоможе відмити будь-яке забруднення та навіть застарілий жир. Не потрібно довго терти чи використовувати спеціальні сильні хімічні розчини.