Який у вас тип мислення: чоловічий чи жіночий? (ТЕСТ)

Тести

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тип мислення. Фото: garmonya.in.ua

Простий тест на тип мислення

Наш мозок надзвичайно складний і може давати нам багато варіантів для роздумів. Тому досить часто ми можемо приймати рішення, які зовсім не властиві нашому характеру.

“Чоловічий” та “жіночий” склад розуму ґрунтується здебільшого на стереотипах. Який саме тип переважає у вас, пропонує дізнатися fun.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уважно і пильно розгляньте малюнок, на якому зображено багато різних елементів. Оберіть, яке з зображень подобається вам найбільше і приваблює вас.

Психологічний тест / Зображення згенероване штучним інтелектом за допомогою DALL-E fun.24tv.ua

Логічно-структурний підхід (темний) - якщо вас приваблюють чіткі лінії, гострі кути чи багатогранні фігури - це може означати, що у вас добре розвинене логічне мислення та аналітичний склад розуму. Ви керуєтеся прагматизмом та не дуже схильні вірити інтуїції.

Інтуїтивно-емоційний підхід (світлий) - якщо вам до вподоби м’які лінії, природні елементи, стихії природи - ви схильні до гнучкого мислення і довіряєте інтуїції. Ви чуттєві, вмієте співпереживати та турбуєтеся про інших.

Переважно більша частина людей здатні поєднувати у собі риси обох стилів мислення, і відмінності між "чоловічим" та "жіночим" способами мислення часто є перебільшеними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували дізнатися, якою силою ви володієте. Можливо у вас приховано безліч дивовижних здібностей про які ви не здогадуєтеся.