Китайський гороскоп на жовтень 2024: що чекати кожному знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Китайський гороскоп на жовтень 2024, фото створене ШІ для Хочу

Для вас — прогноз на середину осені для різних знаків Зодіаку

У жовтні кожен знак Зодіаку відчує полегшення у складних справах. Сонячне затемнення, яке буде 2 числа, забере чимало негараздів та поставить крапки в багатьох ситуаціях. Раніше ми писали, коли в небі над Україною з’являться два Місяці, а тепер розкажемо, що чекати кожному знаку Зодіаку за китайським гороскопом.

Астрологи східних традицій розповіли, якою буде середина осені для Биків, Змій, Коней та інших знаків Зодіаку. Прогнози стосуються і особистого життя, і фінансової сфери, і кар’єри, і бізнесу. Знайдіть себе у списку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щур

У жовтні вас чекають нові знайомства та вигідні пропозиції щодо роботи. Подумайте, як організувати свій час, аби все встигнути. Місяць буде щасливим та легким.

Бик

Новий місяць буде натхненним і творчим. Реалізовуйте свої таланти, адже саме вони поповнять ресурс. А ще — це може бути додатковий заробіток.

Тигр

Жовтень може стати для вас доленосним місяцем. Саме в середині осені одинокі Тигри зустрінуть свою половинку. Подумайте, якою вона має бути, аби створити сім’ю.

Кролик

Не варто боятися відкривати власну справу. Якщо ви маєте цікаві ідеї та мрію, зробіть перший крок. Початок жовтня буде дуже успішним для всіх стартів.

Дракон

Цей місяць принесе і гроші, і визнання, і взаємне кохання. Ті, хто уже в стосунках, вийдуть на новий, більш серйозний рівень. Одинокі Дракони зрозуміють, яку людину хочуть бачити біля себе.

Змія

У Змій завершиться “чорна смуга” життя. Ці люди вийдуть на фінішну пряму, де різко зникнуть усі проблеми. Попереду — романтичні сюрпризи та здійснення мрій.

Кінь

У жовтні буде чимало можливостей отримати додаткові гроші. Інвестуйте їх у свою мрію. Корисно зайнятися саморозвитком і відвідати майстер-класи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вівця

У жовтні подбайте про своє емоційне здоров’я. Навчіться не реагувати на негатив, печаль та погані думки. Фокусуйтеся на мрії та почніть малювати. Це допоможе вийти з періоду негараздів.

Мавпа

Цей місяць буде насичений роботою. Не перевтомлюйтеся, аби все встигати. Якщо у вас мало енергії, уникайте шумних компаній та спілкування з людьми. Саме це забирає сили.

Півень

У жовтні ваші плани підуть коту під хвіст. І це не проблеми, не кармічні уроки і не вплив чорної магії. Ви зійшли зі свого шляху, і Всевишній повертає вас на стежку вашої місії. Ви будете дуже щасливі.

Собака

Новий місяць принесе нові знайомства, подорожі та багато сміху. Навчіться довіряти партнеру. Не бійтеся проявляти свої емоції.

Свиня

Жовтень стане вдалим періодом для зміни роботи і переїзду. Подумайте, про яке життя ви мрієте. Вас влаштовує місце, де ви живете? Час починати все з чистого листа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, кому в жовтні буде щастити у всіх сферах життя. Езотерики назвали знаки Зодіаку, для яких середина осені стане “білою смугою” життя.