Колега Klavdia Petrivna зізнався, що у реальному житті співачка зовсім інша людина: "Робить речі, які на голову не налазять"

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Хто створив образ Klavdia Petrivna. Фото: instagram.com/popenko.photo

Дізнайтест, що ховається за сценічною маскою Klavdia Petrivna

Поки Klavdia Petrivna планує нові концерти, знайомі співачки без сорому обговорюють її особистість з пресою. Так, один із засновників студії звукозапису Павло Стрілецький, який співпрацює з артисткою, поділився своїми думками про артистку.

Колега Klavdia Petrivna розповів, якою є виконавиця у повсякденному житті та зізнався, хто створив її сценічний образ. За словами Стрілецького, за поза сценою вона зовсім інша людина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри те, що протягом року на публіці вона з’являлася лише в масках і приховувала своє обличчя, в реальному житті вона весела, відкрита та без жодних обмежень. Її образ спокійної та стриманої дівчини є всього лише маскою.

Вона дуже нестандартна особистість. Наживо це дещо інша людина, яка не має "стопів", не має психологічних зажимів, і вона живе своє найкраще життя. Шляхом цього вона і створила себе як Клавдію Петрівну. Вона творить речі, які на голову не налазять, але вона кайфує від цього процесу,
— розповів Павло.

Стрілецький також зазначив, що в багатьох людей є внутрішні бар'єри та травми з дитинства, які заважають їм розвиватися та проявляти себе. Але Klavdia таких обмежень не має. Павло розповів, що зараз 19-річна Соломія Опришко, яка виступає в образі Klavdia Petrivna, проходить свій етап становлення, і попри свій юний вік, має добре розвинену інтуїцію:

Ми бачимо зріст. В неї немає ось цих ключових тормозів, які зазвичай людину спонукають зупинитися, подивитися раціонально. Там раціональності інколи буває мало, але при цьому інтуїція дуже розвинута.

Також Павло розповів, хто створив загадковий образ Klavdia Petrivna. Соломію надихнула книга Володимира Винниченка "Записки кирпатого Мефістофеля". Та й саме вона хотіла виступати інкогніто:

Це її задум з самого початку. Соломія придумала цей образ, який існував у книзі і одягнула його на себе. Вона писала пісні, опираючись на готового персонажа з книги. Вона хотіла бути анонімною, аби подивитися на реакцію людей.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Klavdia Petrivna потрапила до списку Forbes Ukraine. Дізнайтесь, хто з вітчизняних зірок склав їй компанію.