Колись вони були шалено популярні: які "застарілі" моделі сумок повертаються в моду

Модні тренди

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Модні сумки. Фото: @emilie_tla

Моделі сумок, які можна сміливо "позичати" у мам та бабусь

Мода - досить примхлива і має здатність повертатися з часом. Через десятиліття знову у тренді моделі, які можна знайти у шафі наших мам та бабусь і сміливо “позичати”. Ідеальна сумка має не лише пасувати фігурі, а й страшенно подобатися власниці.

Портал whowhatwear поділився моделями сумок цього літа, які знову шалено популярні. Можливо, саме такої літньої сумки вам не вистачає для завершення стильного образу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Плетена сумка зі шкіри. Варто звернути увагу на плетені моделі, які можна гармонійно поєднувати з літнім одягом, адже здаватиметься, що аксесуар виготовлений з соломи.

  • Сумка білого кольору. Найуніверсальніша сумка для літа, яка має надзвичайно багато можливостей інтегруватися у ваш гардероб. Особливо гарно поєднуються зі світлими або пастельними палітрами.

  • Сумка, яка нагадує ринкову. Насамперед ці сумки були створені для походу за покупками, але модниці сміливо ввели їх у щоденний гардероб і використовують для носіння на роботу, зустрічі, прогулянки.

  • Полотняні сумки. Дизайнери мають свій погляд на такі сумки, які є чудовою альтернативою традиційним кошикам. Зверніть увагу на оздоблення та контрастні шкіряні ручки.

  • Металеве покриття. Такі аксесуари мають надзвичайно елегантний та вишуканий вигляд. Її можна поєднати з будь-яким одягом, адже саме така сумка додасть шарму вашому стилю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про сумки, які давно час викинути на смітник. Адже вони вийшли з моди і можуть зіпсувати образ.