Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 17 та 18 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: facebook.com/citykyivua

Про найцікавіші події, що відбудуться в столиці на вихідних, читайте тут!

Ви теж вже не можете дочекатись тих вихідних? Тоді ловіть добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 17 та 18 серпня. Плануйте свій час яскраво!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 17 та 18 серпня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Концерт Laud

Це не просто концерт Laud, а презентація його третього альбому "Пробудження". Не пропустіть цей космічний музичний досвід в Osocor Residence, що надихає на підкорення нових висот!

ДЕ? вулиця Виноградна, 2

КОЛИ? 17 серпня, 18:00

Концерт до дня народження Кузьми Скрябіна

17 серпня на світ з’явився легендарний та дуже талановитий артист Кузьма Скрябін. На його піснях зростало не одне покоління. Слухають музику Скрябіна й донині та на жаль життя співака обірвалось 2 лютого 2015 року… З нагоди дня народження музиканта в ботсаду Гришка відбудеться концерт пам’яті "Шампанські очі".

ДЕ? вулиця Садово-Ботанічна, 1

КОЛИ? 17 серпня, 19:00

Тиждень нашого кіна

Цими вихідними добігає кінця фестиваль "Тиждень нашого кіна". Встигніть подивитись найкращі українські фільми, серед яких — "Я, Побєда і Берлін", "Довбуш", "Мавка. Лісова пісня" та ще багато іншого.

ДЕ? вулиця Дорогожицька, 3

КОЛИ? 17 серпня, 17:00

Без Обмежень

В неділю розклад не менш насичений. Поціновувачів української музики чекає концерт гурту Без Обмежень на схилах Дніпра. Разом з музикантами культового колективу ви зможете заспівати "Без неї ніяк", "ДИМ", "Весь світ", "Зорі запалали" та ще чимало добре знайомих хітів.

ДЕ? вулиця Паркова дорога, 4

КОЛИ? 18 серпня, 19:00

Песики Фест

Любите песиків? Тоді вам сюди! Воркшопи та лекції від експертів та зоопсихологів, практичні заняття та майстер-класи, ігрові зони для великих і маленьких песиків, ярмарок та смаколики… Ідеальна можливість гарно провести час зі своїм улюбленцем.

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 18 серпня, з 12:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ваш план — залишитись вдома, то не прогайте головні фільми серпня. В "кіноменю" — кривава помста української відьми та найромантичніша історія літа.