Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 28 та 29 вересня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як провести вихідні в Києві. Фото: pexels.com

Афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці вже в нашому матеріалі

Зустрічаємо останні вихідні вересня та публікуємо для вас добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 28 та 29 вересня. Плануйте свій час разом з нами!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 28 та 29 вересня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Книжкова країна

Приходьте на зустріч із представниками провідних українських видавництв, письменниками, літературними критиками, блогерами, медійними особистостями та справжніми поціновувачами книг. На вас чекає масштабний книжковий ярмарок, можливість поспілкуватися з авторами, взяти участь у майстер-класах, долучитися до експертних дискусій, а також насолодитися освітніми та розважальними зонами.

КОЛИ? 28-29 вересня, 12:00-20:00

ДЕ? просп. Академіка Глушкова, 1

Маркет "Осінній дім"

28-29 в столиці відбудеться затишна подія "Осінній дім". Тут ви зможете придбати різноманітні товари для дому, який зроблять цей прохолодний сезон затишнішим: посуд, текстиль, декор, свічки та екотовари.

КОЛИ? 28-29 вересня, 10:00-20:00

ДЕ? вул. Десятинна, 12

Lama. Акустична програма

Співачка Lama — один із найвідоміших голосів України. Вона є авторкою пісень, композиторкою, продюсеркою та вокальним тренером. І вже цієї неділі ви зможете насолодитись найкращими хітами співачки в Caribbean Club.

КОЛИ? 29 вересня, 18:00

ДЕ? вулиця Симона Петлюри, 4

Концерт СКАЙ

СКАЙ — відомий український гурт, якому вже 23 роки. Їхні пісні поєднують у собі елементи альтернативного року, попроку та постпанку. Важко знайти когось в Україні, хто б не чув таких їхніх хітів. Тож, концерт цього гурту радимо не пропускати!

КОЛИ? 29 вересня, 15:00

ДЕ? просп. Академіка Глушкова, 1

НАОНІ оркестра "Чарівна паличка диригента"

Диригент і музиканти оркестру, разом із казковими персонажами, такими як Дарт Вейдер і Гаррі Поттер, проведуть слухачів через магічну музичну подорож. Під час цього діти відкриють для себе безліч народних і класичних музичних інструментів, повторять українську абетку та зможуть насолодитися фрагментами улюблених кінофільмів, таких як "Гаррі Поттер" і "Зоряні війни", а також відомих мультфільмів. Це не просто концерт, а справжнє магічне шоу для дітей від знаменитого Національного академічного оркестру народних інструментів України!

КОЛИ? 29 вересня, 17:00

ДЕ? вул. Бориса Грінченка, 7

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі фільми вересня. На нас чекає нова страшна казка Тіма Бертона, дивний шедевр Копполи та перезавантаження "Геллбоя".