Навіщо мудрі кулінари кладуть борошно у морозилку: цей трюк врятує ваші запаси

Їжа

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Лайфхак з борошном. Фото: agro-business.com.ua

Це чудовий лайфхак

Морозильна камера - незамінний інструмент кулінара. А чи знали ви, що її можна використовувати не лише для зберігання їжі і заготівель на зиму, а й для убезпечення власних продуктових запасів?

Багато досвідчених кулінарів віддають перевагу зберіганню борошна в морозильній камері. І це не просто звичка, а дійсно ефективний спосіб убезпечити продукт. Розповідаємо про це разом із pixelinform.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому саме морозилка?

Найпоширеніша проблема зі зберіганням борошна – це поява жучків. Низька температура морозильної камери надійно знищує як самих комах, так і їхні яйця. Навіть якщо ви не помітили шкідників у купленій упаковці, морозилка допоможе убезпечити ваше борошно.

Як правильно зберігати борошно в морозилці?

Після покупки борошно варто відразу помістити в морозильну камеру на 3-4 дні. Цього часу достатньо, щоб знищити всіх шкідників. Після заморозки борошно можна пересипати в герметичний контейнер або пакет. Це може бути скляна банка чи пластиковий контейнер з щільною кришкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після цієї процедури борошно буде безпечним і ви будете точно впевнені, що не принесли з магазину жодних жучків. Також ми розповідали, які три продукти італійці не кладуть в піцу.