Секрети ідеальних млинців: більше не порвуться і не розлізуться

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

24 канал / Як приготувати ідеальні млинці

Основні помилки кулінарів під час приготування

Ми розповідали, що додати в пюре для кращого смаку. Тепер ділимось секретами млинців, які не рвуться.

Під час приготування млинців не завжди вдається отримати ідеальний результат. Часто млинці рвуться під час смаження, розчаровуючи кулінарів. Щоб уникнути цього, важливо знати, які помилки найчастіше призводять до таких курйозів. Розповідаємо разом із ProstoWay.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому млинці рвуться

  • Занадто багато цукру. Продукт робить тісто більш крихким, через що млинці втрачають еластичність та рвуться. Додавайте цукор згідно з рецептом, не переборщуючи.

  • Відсутність олії в тісті. Олія не лише надає млинцям приємного золотистого кольору, але й робить їх більш еластичними. Додавайте 1-2 столові ложки олії до тіста, щоб воно не рвалося під час смаження.

  • Недостатня кількість борошна. Тісто для млинців має бути густим, але водночас таким, що ллється, а не рветься. Якщо тісто занадто рідке, додайте трохи борошна, щоб воно стало більш еластичним.

  • Не використовуйте для млинців сковороду з неякісним антипригарним покриттям. Млинці можуть прилипати до такої сковороди, рватися та псувати весь процес. Не поспішайте перевертати млинці, дайте їм добре підсмажитися з одного боку, перш ніж перевертати.

  • Надмір яєць - цей продукт робить тісто більш щільним, через що млинці можуть втрачати еластичність. Дотримуйтесь рецепту та не додавайте більше яєць, ніж потрібно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте про ці прості поради, і ваші млинці завжди будуть виходити ідеальними. Також ми ділились порадами для приготування смачних дерунів.