Без ножа і навіть не забруднивши рук: вчимося чистити молоду картоплю так, щоб сама вилітала зі шкірки

Кулінарні підказки
815

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

kamyanske.com.ua / Вам навіть руки не доведеться бруднити

Лайфхаки для молодої картоплі

Ми розповідали, які продукти варто додати до фаршу для котлет. Тепер ділимось лайфхаком, який стане у пригоді фанатам молодої картоплі.

Смачна молода картопля - це справжня насолода для гурманів. Проте, її чистка може бути досить клопіткою справою. “Хочу” ділиться 2 простими, але дієвими способами, як швидко та без рукавичок очистити молоду картоплю, щоб ваші руки залишалися чистими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спосіб 1: Суха сіль

Вам знадобиться молода картопля та кам'яна сіль (приблизно 1/3 склянки на 1 кг картоплі). Ретельно помийте молоду картоплю. Покладіть картоплю в щільний пакет. Додайте кам'яну сіль. Зав’яжіть. Протріть вміст пакету руками протягом 2-3 хвилин. Перевірте, чи очистилася картопля. Якщо ні, повторіть процес струшування протягом 1-2 хвилин. Промийте очищену картоплю під проточною водою.

Спосіб 3: Гаряча вода

Вам знадобиться молода картопля, каструля з гарячою водою та ще одна миска - з холодною. Ретельно помийте молоду картоплю. Закип'ятіть воду в каструлі.

Опустіть картоплю в киплячу воду на 1-2 хвилини. Перекладіть картоплю в миску з холодною водою. Злегка потріть картоплю руками, щоб зняти з неї шкірку. Промийте очищену картоплю під проточною водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки цим простим способам ви зможете швидко та без зайвого клопоту очистити молоду картоплю, зберігши при цьому свої руки чистими. Також ми розповідали, як зберегти зелень на зиму.