Котлети будуть пишними та соковитими: секретні додатки, з якими у вас більше ніколи не вийде “підошва”

Кулінарні підказки
778

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

ШІ / Секрети особливо соковитих котлет

Секрети ідеальних котлет

Ми розповідали, що варто додати до червоного борщу. Тепер ділимось секретами ідеальних котлет, з якими вони будуть пишними та апетитними.

Іноді котлети виходять сухими, жорсткими або розпадаються на сковороді. Разом із Pixelinform поділимося секретами, які допоможуть вам приготувати по-справжньому ідеальні котлети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додайте сало

Сало робить фарш більш жирним, що гарантує соковитість котлет. Воно надає їм ніжності та аромату. Сало робить фарш більш пластичним, що полегшує формування котлет.

Цибуля та картопля (або манка)

Цибуля, пасерована на олії, додає котлетам соковитості та покращує їх смак. Картопля (10-15% від маси фаршу) робить котлети пишними та ніжними. Манка (2 чайні ложки на 500-700 г фаршу) також чудово підходить для цієї мети.

Крижана вода

Додавання крижаної води у фарш робить котлети більш пухкими. Вода "розпушує" фарш, не даючи йому пересушитися під час смаження. Крім того, вода допомагає підняти "боки" котлет.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте ці секрети, і ваші котлети завжди будуть виходити ідеальними. Також ми розповідали, чому вибухають банки з огірками.