Два несподівані інгредієнти зроблять пюре ідеальним: ніхто не здогадається, що ви поклали в гарнір (РЕЦЕПТ)

Рецепти

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

УНІАН / Цікавий варіант популярного гарніру

Секрет ідеального пюре - гірчиця та яблука

Ми розповідали, як із картоплі приготувати просту запіканку. Тепер ділимось рецептом смачного, хоч і дещо незвичного картопляного пюре.

Існує безліч рецептів цієї страви, але деякі з них можуть здатися несподіваними, навіть для досвідчених кухарів. Один з таких рецептів – пюре з картоплі та яблук з гірчицею. Ця страва родом з французької кухні, яка славиться своїми вишуканими та неординарними поєднаннями смаків. Рецептом поділились на Pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • Картопля – 500 г

  • Яблука – 500 г

  • Вершкове масло – 50 г

  • Дижонська гірчиця – 1 ч. л.

  • Мускатний горіх

  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Очистіть картоплю та яблука від шкірки та насіння. Наріжте їх кубиками.

  2. Покладіть картоплю та яблука в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Варіть протягом 10-15 хвилин, до м'якості.

  3. Злийте воду з каструлі та залиште її на плиті з вимкненим вогнем, накривши кришкою, на 5 хвилин. Це допоможе видалити зайву вологу.

  4. Додайте до картоплі та яблук вершкове масло, гірчицю, мускатний горіх і сіль. Ретельно розімніть суміш товстушкою або блендером до однорідної консистенції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте приготувати пюре за цим незвичайним рецептом, і ви будете приємно здивовані. Також ми ділились рецептом смачної кабачкової запіканки.