Хрусткі малосольні огірочки: завдяки секретному інгредієнту вони стають особливо ароматними (РЕЦЕПТ)

Рецепти
674

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Порадниця / Дуже смачні огірочки

Огірки будуть готові вже за кілька хвилин

Ми ділились рецептом апетитного крабового салату. Втім, влітку частіше хочеться закусок із сезонних овочів, таких, як малосольні огірочки.

На порталі “Порадниця” поділились вдалим рецептом. Огірочки маринуються в пакеті, тож куштувати їх можна вже за кілька годин. А завдяки секретному інгредієнту - м’яті - вони виходять особливо ароматними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 600 г маленьких огірків

  • 3-4 гілочки свіжої м'яти

  • 1,5 столові ложки цукру

  • 1-1,5 чайні ложки солі

Спосіб приготування:

  1. М'яту добре помийте, просушіть, трохи пом'яті листочки покладіть у міцний поліетиленовий пакет. З огірків видаліть кінчики, розріжте вздовж навпіл (навіть невеликі огірки можна не розрізати), додайте до м'яти в пакет.

  2. Всипте сіль і цукор, щільно завяжіть пакет і енергійно струсіть, щоб всі інгредієнти перемішалися. Залиште пакет з огірками за кімнатної температури на 30 хвилин.

  3. Коли огірки пустять сік, знову добре струсіть пакет, щоб розсіл рівномірно розподілився. Поставте пакет з огірками в глибоку миску або контейнер і відправте в холодильник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже через 2 години можна насолоджуватися хрусткими та ароматними малосольними огірками з м'ятою. Вони стануть ідеальною закускою до апетитного шашлику.