Ловець сну: чи треба його вішати, і яку біду він може притягнути?

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Чим небезпечні ловці снів, фото створене ШІ для Хочу

Якщо вам сняться жахіття, потрібно знайти причину

У моді сучасного інтер’єру можна часто зустріти ловця снів. Кольорове пір’я гармонійно доповнює дизайн кімнати. Хтось вірить у його силу, хтось вішає для краси. Ми уже писали, навіщо треба ставити на підвіконня герань, а тепер розкажемо, який негатив ховається за ловцями снів.

Пір’я, гілка у формі кола і гарна павутинка — такий оберіг від поганих сновидінь давно в моді. Проте, вішаючи його вдома, люди не підозрюють, який негатив може притягнути ця річ. І справа не в тому, де вона висить, а в її енергетичній силі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ловець сну — це не оберіг, це — амулет деяких індіанських племен Північної Америки. Обереги та амулети мають різне значення. Перші захищають дім від негативу і розблоковують енергетичні блоки. Що ж стосується амулетів, це річ, яку потрібно носити одній конкретній людині, і вона не може висіти в кімнаті. Амулети зберігають у власних шкатулках.

Ловець снів — яка його сила, фото створене ШІ для Хочу

А ще ловець снів пішов саме від шаманів. Ці містики не належать ані до християнської культури, ані до язичницької. Здавна наші пращури знали, що чужорідні амулети, талісмани й обереги можуть заблокувати потік щастя до людини. Тому краще не тримати вдома такий предмет. Якщо ж вам так подобається пір’я, зробіть краще “віночок”, з якого воно буде звисати.

Раніше ми писали, як активувати в собі унікальність та впевненість. Для вас — добірка афірмацій, які міняють життя на краще.