Манікюр на 1 вересня: не боїмося довжини та яскравих кольорів (ФОТО, ВІДЕО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Манікюр на 1 вересня, фото: irina_vasile_nail_instructor

Для вас — добірка ідей манікюру, який буде доречним і для старшокласниць, і для вчителів

Якщо людина любить вчитися, саморозвиватися та постійно пізнавати щось нове, це не означає, що її нігті повинні бути нюдові, короткі або з класичним френчем. Це стосується і вчителів, і старшокласниць. Життя — одне і коротке, а нігті — це деталь образу, яка додає впевненості в собі та підіймає настрій. Раніше ми показували ідеї для темного манікюру, а тепер поділимося стильною добіркою варіантів на 1 вересня 2024 року.

Більше не потрібно боятися довжини та яскравих кольорів. Обирайте розмір та форму нігтів, яка вам зручна для письма, читання та подальшої роботи вдома. У моді — насичені відтінки та декоративні малюнки. Це можуть бути рослини, квіти, птахи чи надписи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Радянські звички ходити без макіяжу, стильної зачіски та манікюру нарешті відійшли у минуле. І юна дівчина, і доросла жінка: учениця, вчителька, продавчиня, господиня, — усі мають право виглядати розкішно щодня.

Нагадаємо, раніше ми показували ідеї для гарного педикюру. Для вас — стильні дизайни нігтів, які будуть пасувати жінкам будь-якого віку.