"Найкращий чоловік на світі": українська модель Сніжана Онопко вдруге вийшла заміж, але приховувала це від прихильників

Новини шоубізнесу
759

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модель Сніжана Онопко. Фото: instagram.com/snejanaonopka15/

Зірка подіумів вже більше місця насолоджується щасливим подружнім життям

Українська супермодель Сніжана Онопко розпочала нове життя. Зірка нарешті підтвердила, що вдруге вийшла заміж, та поділилася зворушливими фото з весілля.

Відома українська модель Сніжана Онопко, яка підкорила світові подіуми та увійшла до п'ятірки найуспішніших моделей світу, знову ступила на шлях подружнього життя. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася зворушливими фото з новим обранцем, офіційно підтвердивши чутки про друге заміжжя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На фотографіях 37-річна красуня сяє щасливою посмішкою поруч з чоловіком. Для урочистого моменту Онопко обрала вишуканий образ: довгу мереживну спідницю чорного кольору та елегантну блузку сірого відтінку. Її обранець також не оминув дрес-код, постаючи перед камерою у класичних чорних штанах та синій сорочці.

У підписі до публікації модель зізналася, що вже понад місяць насолоджується статусом дружини та щиро поділилася своїми емоціями:

Я офіційно заміжня вже більше місяця і ніколи ще не була така щаслива. Ти найкращий чоловік на світі, мій єдиний.
Сніжана Онопко з другим чоловіком. Фото: instagram.com/snejanaonopka15/
Весілля Сніжани Онопко. Фото: instagram.com/snejanaonopka15/

Місцем проведення церемонії стало мальовниче місто Рига. Варто зазначити, що попередній шлюб моделі з бізнесменом Миколою Щуром тривав близько 10 років. На жаль, ці стосунки не витримали випробування часом. У 2020 році Онопко розкрила приголомшливі подробиці про насильство та зради з боку чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні ж Сніжана Онопко сяє щастям і щиро вірить у нове кохання, яке, безсумнівно, надихатиме її на нові звершення та даруватиме справжню гармонію. Нагадаємо, що вдруге свою долю знайшла колишня дружина Ілона Маска. Вона вийшла заміж за відомого актора.